Підготовка до ЗНО з фізики та математики

Тут представлені онлайн-ресурси з підготовки для ЗНО з різних предеметів, зокрема з математики та фізики. Обирайте ті, що вам до вподоби )))

Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus – перший проект безкоштовної освіти для всіх та кожного в Україні. На цій платформі є два онлайн-курса для самостійної підготовки до ЗНО та ДПА з математики. Ці курси створені для закріплення знань з базового шкільного курсу математики. А також показують – на що слід звернути увагу в першу чергу під час опанування різних розділів математики.

Математика. Підготовка до ЗНО

Підготовка до ЗНО з математики: лайфхаки від Могилянки

Educational Era

EdEra – студія онлайн-освіти створює онлайн-курси, спецпроекти, інтерактивні підручники та освітні блоги. Проект по підготовці до ЗНО є соціальною ініціативою компанії, тому навчання на цьому ресурсі є безкоштовним.
На EdErі лекції є і у відеоформаті, і в аудіо (SoundCloud). Також під час навчання надаються інтерактивні конспекти, підручники, аркуш учня для систематизації знань. Навчання доступне з комп’ютера, планшета, мобільного телефона.

Увага!!! Необхідно записатися на курси, щоб не пропустити початок.

ЗНО клуб

На цьому онлайн-ресурсі є все необхідне для підготовки до ЗНО – актуальні новини, інформація про вступ та ВНЗ, теоретичні та практичні матеріали, лайфхаки та тестування онлайн.

iLearn  – соціальний проект від Освіторії, тому навчання безкоштовне.  Ресурс містить онлайн-уроки, вебінари, тестування. Все навчання в ігровій формі, що дуже цікаво як для дітей, так й для дорослих.  Доступні предмети – українська мова і література, історія України, математика, англійська та біологія.

ЗНО-ОНЛАЙН

Цей сайт створений провідним українським освітнім інтернет-ресурсом Освіта.ua для майбутніх абітурієнтів, що готуються до проходження зовнішнього незалежного оцінювання. На сайті розміщені тести, що складали абітурієнти під час зовнішнього незалежного оцінювання 2009-2019 років, а також варіанти тестів, що пропонувались вступникам до вищих навчальних закладів України під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2009-2019 років.

Інші онлайн ресурси:

Знання Онлайн – онлайн-підготовка до ЗНО, де навчання відбувається по міні-відеолекціям. Доступні курси з української мови та літератури, історії України, математики, фізики, хімії, біології, географії.

Be smart  від EDUGET – освітня платформа масових онлайн-курсів, а підготовка до ЗНО – соціальний напрямок проекту. Ресурс містить серію відео-розборів викладачами пробних тестів з математики, фізики, історії України, географії, біології, української мови та літератури, хімії, російської, англійської, французької, німецької, іспанської мов та пояснення шляху до відповідей.

Залишити відповідь