3 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО 2020

з 3 січня по 24 січня 2020 року – початок реєстрації на пробне ЗНО;

Зареєструватися можна на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти.

21 березня 2020 року – тестування з української мови та літератури;

27 березня 2020 року – результати тестування з української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників;

28 березня 2020 року  тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, французької та іспанської мови. В цей день можна пройти тестування лише з одного з перелічених предметів!!!

03 квітня 2020 року – результати тестування з з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, французької та іспанської мови будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників;

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

  • 21 – 23 березня (українська мова і література);
  • 28 – 30 березня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість одного тестування для одного учасника оголошено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Залишити відповідь